Τάρτα σοκολάτας 

Υλικά
Για την τάρτα 
110 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 
60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη 
1 κρόκος αυγού  
20 ml (4 κουτ. σούπας) γάλα  
200 γρ. (1 1/2  φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ  
1/4 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ  
1 βανίλια  
 
Για τη γέμιση 
300 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky 
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος 
 
Για το γαρνίρισμα 
Λίγα καρύδια κομμένα στη μέση
Λίγο τριμμένο αμύγδαλο 
Εκτέλεση

Για την τάρτα
Βάζετε στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη και χτυπάτε για 5 περίπου λεπτά.
Προσθέτετε το αυγό με το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα για 2 με 3 λεπτά ακόμη.
Ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια και ανακατεύετε με μία μαρίζ.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Ανοίγετε τη ζύμη σε ταρτιέρα διαμέτρου 25 εκατοστών και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.
Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει και την αφαιρείτε από το σκεύος.

Για τη γέμιση
Κόβετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky σε μικρά κομμάτια.
Ζεσταίνετε πολύ καλά την κρέμα γάλακτος, τη ρίχνετε στη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky και ανακατεύετε με μία μαρίζ.
Γεμίζετε την τάρτα και τοποθετείτε στο ψυγείο, μέχρι να σφίξει η γέμιση.
Γαρνίρετε με καρύδια και το τριμμένο αμύγδαλο.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies